Monday, 16 May 2011

nikmatnya...

Hari ni aku sambung cuti...heheh..memula mmg sengaja jer..nak lepak2 ngan my little Hadif...
N kebetulan plak...babysitter aku msg semalam...dia demam n xdapat nak jaga anak aku...
Fuuhh..sib baik aku dah apply cuti laswik...kalo tak, dah EL ler aku jawabnya...

Actly, bukan nak citer pasal cuti aku tuh...hehe..
aku baru jer lepas suapkan nestum utk Hadif...errrrmm,suka sgt aku tgk time dia bukak mulut n nyet3...then telan.. Nikmat seeehhh...huhuhu!.. Nampak sudu jer dia dah bukak mulut...bila bg air masak pon sama... suuukkaaaanyeerr aku!

Even xderla banyak manapon dia makan...dalam 1 scoop susu tuh.. better la daripada awal2 bg dulu...
Habisss kooo...
Bila dah kenyang...dia kemain suka kegembiraan...

N lastly, xsampai 5minit baringkan dia kat playgym...dia dah rengek nak tido....
kejap jer dah lena dah tido..... heheheh...
hadif..hadif.... ;)


4 comments:

  1. cutenye hadif tido...slm ukhuwah... ;)

    ReplyDelete
  2. heheh..tu yg snap tuh..
    thanx zira... salam ukhwah juga..

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    comelnya hadif.. :)

    ReplyDelete

Rahmatilah kami Ya Allah...

Daisypath Anniversary tickers

Permata hati ibu ayah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers